Forum zamknięte. Zapraszamy do grupy na Facebooku
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eclipse java ee polaczenie z mysql
06-08-2014, 07:43 PM
Post: #2
RE: eclipse java ee polaczenie z mysql
Na pewno masz uruchomiony MySQL?
Czy w linii 4 w linku nie powinno być przypadkiem po lokalhost po dwukropku numeru portu na którym masz uruchomione MySQL?

GG: 2802571
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Wiadomości w tym wątku
RE: eclipse java ee polaczenie z mysql - lolo - 06-08-2014 07:43 PM

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości